Sinusprocess technológia

Környezetszennyezés és mellékhatásmentes terápia!

Sinusprocess technológia

Sinusprocess technológia

Sinusprocess, Boros István által kifejlesztett eljárás védett neve.
A Sinusprocess egy olyan folyamat, amely gyakorlatilag bármely fém, fémkolloidjainak előállítására alkalmas, beleértve a platinacsoportból származókat is. Az egyedülálló új módszerrel előállított fémkolloidokat Sinus kolloidoknak nevezünk.
A Sinusprocess-el előállított kolloidok nagy tisztaságú fémekből készülnek, amelynek tisztasága .9999 A transzformációs folyamat részlete, amely a szilárd fémeket szub-nanométer részecskékké alakítja át (üzleti titok). A fémet először atomjaira bontjuk, majd több atomból álló részecskékké alakítjuk. Ez az eljárás olyan részecskéket eredményez, amelyek átmérője 0,5 nm - 10 nm. Ezeket a fémrészecskéket egyenletesen diszpergáljuk, többszörösen desztillált, kiváló minőségű, ionmentesített vízben, hogy kolloid szuszpenziót kapjunk. A részecskék a vízben tartósan felfüggesztett állapotban maradnak, mivel a részecskék negatív elektromos töltessél rendelkeznek, amelyet zeta potenciálnak nevezünk.
A Sinusprocess ezüstkolloidokban nincsenek vegyszerek, az egészségre káros anyagok, csak .9999 fém és tiszta ionmentes desztillált víz.

Sinusprocess technológiával készült 20mg/liter ezüstkolloid

Ezüstkolloid 20 mg/L

A valódi ezüstkolloid soha nem világos, víztiszta, mert az ezüst nanorészecskék 400 nm hullámhosszon abszorbeálják a fényt, aminek következtében a folyadék borostyánsárga színű. A borostyánsárga az árnyalat sötétedésével, általános jelzés kapunk az ezüst nanorészecskék koncentrációjáról.
10 PPM termék világos borostyánsárga
20 PPM termék sötétebb borostyánsárga
50 PPM termék mély borostyánsárga (bourbon whisky) színű lesz.
A bioaktív ezüstkolloid víztiszta mivel a szemcseméretek < 2nm
0-20 PPM-ig a termék színe víztiszta

Sinusprocess technológiával készült 30mg/liter ezüstkolloid

Ezüstkolloid 30 mg/L

A valódi ezüstkolloid soha nem világos, víztiszta, mert az ezüst nanorészecskék 400 nm hullámhosszon abszorbeálják a fényt, aminek következtében a folyadék borostyánsárga színű. A borostyánsárga az árnyalat sötétedésével, általános jelzés kapunk az ezüst nanorészecskék koncentrációjáról:
10 PPM termék világos borostyánsárga
20 PPM termék sötétebb borostyánsárga
50 PPM termék mély borostyánsárga (bourbon whisky) színű lesz.
A bioaktív ezüstkolloid víztiszta mivel a szemcseméretek < 2nm
0-20 PPM-ig a termék színe víztiszta

Sinusprocess technológiával készült 40mg/liter ezüstkolloid

Ezüstkolloid 40 mg/L

A valódi ezüstkolloid soha nem világos, víztiszta, mert az ezüst nanorészecskék 400 nm hullámhosszon abszorbeálják a fényt, aminek következtében a folyadék borostyánsárga színű. A borostyánsárga az árnyalat sötétedésével, általános jelzés kapunk az ezüst nanorészecskék koncentrációjáról:
10 PPM termék világos borostyánsárga
20 PPM termék sötétebb borostyánsárga
50 PPM termék mély borostyánsárga (bourbon whisky) színű lesz.
A bioaktív ezüstkolloid víztiszta mivel a szemcseméretek < 2nm
0-20 PPM-ig a termék színe víztiszta

Sinusprocess technológiával készült ezüstkolloid termékek

Ezüstkolloid kiszerelések

ezüstkolloid 200 ml, 10mg/L, 20mg/L, 30mg/L, 40mg/L, 50mg/L
ezüstkolloid 300 ml, 10mg/L, 20mg/L, 30mg/L, 40mg/L, 50mg/L
ezüstkolloid 500 ml, 10mg/L, 20mg/L, 30mg/L, 40mg/L, 50mg/L
ezüstkolloid 1000 ml, 10mg/L, 20mg/L, 30mg/L, 40mg/L, 50mg/L

Ezüstkolloid ára

egy kiváló minőségű igazi ezüstkolloid ára, nagyságrendileg 1500,-Ft/100ml ez egy elfogadható ár/érték arány.

Ezüstkolloid szemcseméret, illusztráció

Ezüstkolloid szemcseméret, illusztráció


Balra látható ábrán, jól kivehető milyen óriási különbségek vannak 0,65nm-65nm szemcseméretek között.
A valódi ezüstkolloid 20nm szemcseméretig kiváló minőségnek számit.

Nem mindegy milyen ezüstkolloidot használ

Ezüstkolloid vásárlás, vélemények, mire figyeljünk oda!

Világszerte a kereskedelemben megtalálhatóak olyan ezüstkolloid termékek, melyeknek a készítési, gyártási folyamata, technologiája, nem ismert. Ezek termékek sok esetben silány minőségűek. Ezzel csupán annyi a probléma, hogy sokan a silány minőségű ezüstkolloid termékek miatt csalódnak és elkönyvelik magukban annak hatástalanságát. Fő probléma, hogy az Ag+/ion-os ezüstöt is ezüstkolloid-nak neveznek. A kereskedelemben, interneten, fellelhető összes „ezüstkolloid” 90%-95% Ag+ azaz ion-os ezüst termék. Legjobb esetben is, ezeket a termékeket ezüst víz-nek, ezüst oldat-nak, lehet nevezni és semmiképpen sem ezüstkolloid-nak. Természetesen az ion-os ezüst nem haszontalan, de csak külsőleg. Mivel a gyomorsavval érintkezve ezüst-kloridot AgCl képez, amely inkább kárós mind hasznos. Természetesen az ezüst víz, ezüst oldat-ból, is több litert kellene napi szinten fogyasszunk, hogy a jellegzetes rettegő állapot bekövetkezzen, amivel az embereket riogatják, argyria avagy kék ember. A honlapunkon található egy ezüstkolloid adagolása kalkulátor, az első táblázat megelőzés céljából számolja ki a napi adagot/mennyiséget, a második akut probléma esetén alkalmazható.

Ezüstkolloid/készítő készülék/gyártó gép/generátor/készítése házilag

Ezüstkolloid készítő készülékek, gyártó gépek, generátorok, készítése házilag

Az interneten több weboldalon láttam/olvastam írásokat, amelyek nem igazán hozzáértő emberektől származnak. Azt látom/olvasom, hogy többsége megemlíti az ősi romaiakat, görögöket, de a ténnyel, pontosabban az ezüstkolloid készítéséről és annak minőségéről nem igazán írnak/beszélnek/publikálnak. Természetesen a jó technológia üzleti titokként kezeli mindenki és nem szívesen osztja meg másokkal. De talán annyit el lehet érni, hogy mindenki átgondolja/megfontolja milyen ezüstkolloidot készít, vásárol, szerez be.
1993-óta foglalkoztat az ezüstkolloid készítése, aktívabban 90-es évek végén 2000-es évek elején kezdtem el professzionális módon foglalkozni, ezüstkolloid készítő készülékek fejlesztésével, tervezésével, egy hatalmas/multinacionális cég felkérésére. A cég nevét nem említem meg, mert titoktartási nyilatkozat/szerződés nem teszi lehetővé, és nem is lenne etikus.
Biofizikával foglalkozok, de szükség volt továbbá kiváló kémia területén is jártas szakamberekre és laboránsokra, és nem utolsó sorban iszonyatosan drága felszerelésekre, amivel a végterméket tesztelni/ellenőrizni tudtuk.
Az ezüstkolloid gyártása/készítése házilag igen egyszerű feladatnak tűnik, hisz pár darab 9V telep, vagy netán egy csupasz elektronika, vagy nyomtatott áramkőr (utóbbi menőbb szakszerűbbnek tűnhet, azt a látszatott is keltheti „ezért érdemes volt pénzt adni, megérte " 😊 ), szükséges hozzá. Legalább is sokan ezt gondolják, sokan ezt írják/publikálják. És valljuk be, ha ne adjisten valamit összehoznak, és egy olcsó TDS (interneten rendelhető 2000,-Ft-tól) métert be is szereznek, és az még mutat/mér is valamit, az igazán jót tesz az EGO-nak, hisz megcsinálták, és persze bennük a hang megszólal ez nem is bonyolult.
Hát ez nem így van, a kiváló ezüstkolloid, készítése nem egy egyszerű feladat. Rengeteg dolgot/folyamatot nagyon pontosan be kell tartani, természetesen, ha e-tudásnak birtokában vagyunk és ismerjük a technológiát.
Az interneten néha igen furcsa megoldásokkal szembesülők, ezeken kicsit szoktam kuncogni. A pohár és az ezüst drótok girbe gurbasága a legjobb, ami külön nagyon tetszik, a pohár szélére lehajlítót csipeszként funkcionáló megoldás (anyagában csipesz, de tovább fokozható „elektróda tartó konzol”).
Csupasz nyomtatott áramkörök, hálózati transzformátorral (közvetlen beforrasztva a panelban, amit netán még indításkor a kezünkbe/tenyerünkbe tartunk), 230VAC/50Hz, itt nem a kolloid minősége az első veszélyforrás, hanem a tény, hogy az áramütéstől szörnyethalunk.
De ez is tetszik, több hasonló csupasz nyomtatót áramkör ezüstkolloid generátort értékesítenek, erőteljesen kihangsúlyozva, elektróda áram 1mA-1,5mA között szabályozható, és a feszültség 60VDC, egyetértek, hogy az alacsony áram, ami ebben az esetben 1mA nem fog senkiben kárt tenni. De nézzük meg pontosabban, 1mA 60VDC üresjáratban áramgenerátor után, és előtte a több 100mA 60VDC mi a helyzet? Ugyanis a törpefeszültség felső határértéké 48VDC, de gyerekekre nézve ez is necces.
Itt is egy csomó kérdés merül fel, miért 1mA, miért 60VDC? Én tudom a választ, mert ez a kapcsolási rajz kering a neten, és még ez néz ki eladható, kicsit profibb, (na jó, ez kicsit erős szó ide, inkább bonyolultabbnak néz ki, érezze az ügyfél, hogy kap is valamit, ha már fizet) terméknek. És nem igényel szakértelmet. Ezek amatőr veszélyes megoldások.
Miért ezüstdrót, és nem ezüst lap? Azért mert a drótot az interneten kiloszámra lehet beszerezni, és legtöbb esetben tisztaságuk legjobb esetben is három darab kilences .999%, viszont négy darab kilencesre .9999% van szükség a kiváló ezüstkolloid előállításhoz. Sok esetben nem fontos a mértani alakzat/test/forma, hisz egy ilyen áramkőr nem veszi figyelemben a gyártás folyamán.
Egyszóval: Olyan áramkörrel, amely nem rendelkezik intelligens megoldásokkal, a minőségi ezüstkolloid előállítása szinte lehetetlen, hisz másodpercenkét több 100 mintát kell vételezni, a folyamat kiértékelése véget, ahhoz, hogy minőségi ezüstkolloid végterméket kapjunk.
Nagyon jó, hogy rengetegen foglalkoznak ezzel a témával, de csak kevesen, akik tudják mit tesznek/készítenek/csinálnak.
Több régi mondás van, amelyeket jó, ha megfontolunk és időnként felidézünk magunkban: 
Mindenki saját maga legjobb gyógyítója
Fűben, fában orvoság
Az egészségünk a legértékesebb dolog az életünk folyamán, ezért mindenki körültekintően alkalmazón/használjon különböző megoldásokat/módszereket, ezalatt értem a legújabb tudományt, és az őseink alternatív tudását a gyógyításról. Az utóbbiban hiszek, az előzővel az a bajom, hogy sok esetben a pénzről szól. Ami elmúlt az tudjuk, hogy abban a formában működőt és úgy volt, de az új, a jövő, ki tudja? Az ezüstkolloid nem egy csodaszer, pusztán az anyatermészet egyik nagyszerű ajándéka a sok közül.
Minél kacifántosabban, tudományosabban, van megfogalmazva valami, annál kevésbé működőképes, és jobban mögé lehet bújni/rejtőzni.
Az ördög a részletekben rejlik, ebben az esetben a kacifántoságban.
Nem szeretnék senki fejében hatalmas reflektorokat felkapcsolni és rávilágítani a tényekre, pusztán csak egy 6V 0.5W izzót. Sok esetben a pici fény többet ér, mert hosszú időn keresztül világítja utunkat. Ellentétben a hatalmas izzókkal, amelyek gyorsan kimerítik energiaforrásukat és sötétségben maradunk.
ezustkolloid sinusprocess
Az ember a Sinus-Technology márka mögött.

Boros István

Developer

TámogatásSzakértő kollegáink készségesen és díjmentesen segítenek a használat során felmerülő problémák megoldásában. Minden bizonnyal Ön is járt már úgy, hogy egy felmerülő hibaüzenet esetén nem tudott mihez kezdeni, vagy hirtelen nem jutott eszébe, hogy egy hasznos funkciót hol talál a programban, vagy egyes információkat mely kimutatásokban követhet nyomon. Hasonló esetekben Ön bátran fordulhat kollegáinkhoz, akik szívesen segítenek.


KüldetésünkTöbb mint két évtizede, olyan minőségi kolloid készítő készülék (Sinus-Technology Sinus-Nanokolloid-Generátor) fejlesztésén dolgozunk szenvedélyesen, melyek lehetővé teszik az emberek számára a valódi egészség élményét. Mérnöki munkával, precíziós technológiával és elkötelezettségünkkel azon dolgozunk, hogy egyéni szolgáltatásainkkal túlszárnyalhassuk ügyfeleink igényeit. Célunk, hogy minden nap extra értéket adjunk partnereinknek.


KapcsolatSINUS-TECHNOLOGY
Magyarország
Fejér Megye
Cím: 8154 Polgárdi, Somlyói út 7/2
Tel: 36 22 412 510
Email: magnetotherapy@t-online.hu
Web: www.magnetotherapy.hu
Web: www.nanokolloid.hu
Web: www.sinustechnology.com

 

36 22 412 510


 

magnetotherapy@t-online.hu


 

Hungary 8154 Polgárdi, Somlyói út 7/2