Aranykolloid

Környezetszennyezés és mellékhatásmentes terápia!
Aranykolloid

 
 
 
 
 
4.9 / 389 értékelés

Aranykolloid rubinvörös 250ml üvegben

Igazi aranykolloid rubinvörös (nem aranyoldat, nem tartalmaz iont, nem toxikus)
25 mg/l (25ppm) 9999 arany, desztillált vízben
Tárolás: szobahőmérsékleten, a terméket ne a hűtőbe tárolja, nem ionos termék.
Adagolás: naponta 2x15ml (1 evőkanál = 15ml) az étkezés előtt 20 perccel.
Fogyasztása nem ajánlott:

- 6 éves kor alatt,
- terhesség és szoptatás alatt,
- arannyal szembeni túlérzékenység esetén.
Ezüstkolloiddal együtt fokozzák egymás hatását, a két kolloidot kb. 20 perces eltéréssel kell bevenni.
Sinusprocess noble metals colloid technology

Ezt a terméket a Sinus-Technology folyamatosan ellenőrzi.
Valódi aranykolloid kiváló garantált minőség, ár/érték aranya körülbelül 2000,-Ft / 100ml - 3000,-Ft / 100ml.

A honlap információi csak az oldal tulajdonosának engedélyével felhasználhatók. Minden jog fenntartva Boros István

Termékleírás

100% aranykolloid (ELEMI), nem ionos arany.

Öszetevők:

arany 30 mg/l, desztillált-strukturált víz.

Felhasználási javaslat:

A terméket a zárókupak segítségével tudja adagolni, a kupak űrtartalma cca. 15ml. Egy evőkanál űrtartalma is cca.15ml, nyugodtan használhat fém-saválló evőkanalat a valódi aranykolloid adagolásához.
Naponta 1x15ml
Nem ártalmas a szervezetre, 72 órán belül kiürül, nincsenek mellékhatásai.
Mikrobiológiailag és kémiailag bevizsgált termék!

Figyelmeztetés: Az ionos megoldások kerülendők, gyomorsavunkkal érintkezve arany-klorid képződik. Az arany-klorid toxikus.

GMP: Good Manufacturing Practice, azaz Jó gyártási gyakorlat alkalmazása!

Jó gyártási gyakorlat alkalmazása

A Sinus-Technology aranykolloid értékes segítséget nyújt a mentális, fizikai és energetikai fejlesztésében. Az aranykolloid szupervezetőként működik, segít az idegi jeleknek akadálytalan és nagyobb hatékonysággal továbbítani minden testrészben, együttműködik az optimális feltételek megteremtésével, hogy a sejtek a lehető legjobban működjenek.
A aranykolloid természetes és biztonságos termék, amely nincs káros hatássa a szervezetre, mivel csak semleges 9999% arany atomokból és desztillált vízből tevődik össze.
A aranykolloid előnyei minden korosztály számára értékesek, segítenek a mentális képességeink javításában, testünk megfiatalításában celluláris szinten.Mi az aranykolloid?

Környezetszennyezés és mellékhatásmentes terápia!
Az aranykolloid tiszta ionmentesített vízben nanometrikus méretű aranyszemcsék szuszpenziója (keveréke). Az arany részecskék mérete 2-6 nanométer. Ezek a részecskék olyan kicsik, hogy csak a legfejlettebb elektronmikroszkópok segítségével láthatók. Egy arany atom mérete 0,288 nanométer, így a kiváló minőségű arany részecskéi csak tizenegyszer nagyobbak, mint az egyetlen aranyatom. Ennek a kis dimenziónak köszönhetően a részecskék tiszta ionmentes vízben diszpergálódnak, és nem esnek a palack aljára.

Mi az ionos arany?

Környezetszennyezés és mellékhatásmentes terápia!
Az ionos arany az, amit egyes gyártók nem aranykolloidnak neveznek. Az Ionos arany a vízben oldott arany ásványi só. Az ionos aranynak nevezett termékek valójában aranyklorid, vízoldható só. Az ok, amiért az arany kloridot nem említik a címkén, hogy az arany klorid potenciálisan mérgező az emberi szervezetre nézve. Az aranykloridról ismert, hogy perifériás neuropátia nevű betegséget okoz.Mi a Sinusprocess technologiával készült aranykolloid hatóanyaga?

Környezetszennyezés és mellékhatásmentes terápia!
Az aranykolloid egy arany szub-nanométer részecskék szuszpenziója (elegye), tisztasága 0,9999 tiszta ionmentesített vízben. Az ilyen kombinációt aranykolloidnak nevezünk. Ahhoz, hogy a terméket kolloidnak nevezzék, a fémnek fémes részecskék formájában kell lennie. A Sinusprocess a legkisebb aranyszemcsékből áll, amelyek mérete csak néhány nanométer. Kis részecskék és ezeknek a részecskéknek a nagy koncentrációja, amely nagyon nagy részecske felületű aranykolloidot eredményez. A kémiai világban a felület határozza meg, mennyire hatékony az anyag a környezetével szemben. Ez az aranyrészecskék felületének nagy felülete, amely lehetővé teszi az arany hatékony működését az emberi szervezetben. Az arany kolloid részecskék nem toxikusak az emberi szervezetre nézve.

Hogyan készül az aranykolloid?

Környezetszennyezés és mellékhatásmentes terápia!
Az aranykolloidot Sinusprocces eljárással állítjuk elő. A gyártás fontos eleme a nagy tisztaságú 0,9999, arany a „ Sinusprocces” eljárással előállított nagyon kis arany részecskék, amelyek mérete csak körülbelül tizenegy-szer nagyobb, mint a méret egyetlen atom arany. Ezeket a fémrészecskéket egyenletesen diszpergáljuk ionmentes vízben. A Sinusprocces egy igazi aranykolloid, mert az arany fém részecskék formájában vannak. Az aranykolloid nem tartalmaz arany ionokat. Sok olyan termék, amely azt állítja, hogy aranykolloid valójában ionos arany - az ionok és a kolloidok teljesen más anyagok. Az ionos aranyoldatokban az arany ionok formájában van jelen, nem részecskék. Az ionos arany neurotoxikus, ami azt jelenti, hogy toxikus az idegsejtekre. Nagyon könnyű vizuálisan felismerni az ionos aranyat, mert vízzel tiszta. A jó aranykolloid jele a rubin- vörös szín.
.

100% valódi rubinvörös aranykolloid 250ml 25mg/l, 500ml 25mg/l

Környezetszennyezés és mellékhatásmentes terápia!
Aranykolloid

Aranykolloid hatása, alkalmazása

Környezetszennyezés és mellékhatásmentes terápia!
Monday, May 21, 2018
Aranykolloid minőségi követelmények

Aranykolloid minőségi követelmények


Aranykolloid vagy aranyoldat:

Aranyoldat, ionos
Létezik az áttetsző, azaz víztiszta, amely egyértelműen ionos megoldás, egyszóval arany oldat. Az arany oldatot lehet használni külsőleg, de belsőleg, lenyelve szigorúan tilos, hisz a gyomorsavval érintkezve aranykloridot képez. Az aranyklorid mérgező!!! Ez a megoldás egyszerű, nem igazán nevezném költségesnek, laboratóriumi háttér nem szükséges hozzá.

Aranykolloid, nem ionos, kizárólag 100% fém részecskéket tartalmaz.

A jó megoldás az igazi fém arany részecskék szuszpendálva laboratóriumi minőségű desztillált vízben, ez a megoldás nem tartalmaz ionokat, biztonságos, nincs toxikus mellékhatása. Ezt a megoldást nevezzük aranykolloidnak, színe rubinvörös. Előállítása költséges, bonyolult, laboratóriumi háttér szükséges.

A 100% valódi aranykolloid színe rubinvörös. Víztiszta, kék, vagy lila termékektől óvakodjanak. A Plazmon rezonancia elegendő ahhoz, hogy egy arany kolloid termék minőségét meg tudjuk határozni, ez az a csodálatos rubinvörös szín, amely semmivel nem téveszthető össze.


Monday, May 21, 2018
Aranykolloid természetes védekezés

Aranykolloid természetes védekezés

Hozzájárul a szervezet természetes védekezéséhez  olyan betegségek ellen, amelyek hatással vannak a lusta szervekre, különösen elősegíti az emésztést és növeli a figyelem küszöbét.

Monday, May 21, 2018
Aranykolloid a szív aktívitására

Aranykolloid a szív aktívitására

Ennek pozitív hatásai lehetnek a szív aktivitására és a vérkeringésre. Általában segít a motoros koordináció javításában, és a fáradtság érzetének csökkentésében.Monday, May 21, 2018
Aranykolloid ízületi gyulladásra

Aranykolloid ízületi gyulladásra

Orvosi kutatások és klinikák kimutatták, hogy az aranykolloid hasznos az ízületi gyulladás, a reuma és a szifilisz kezelésére. Kiválóan kiegészíti a tuberkulózis kezelésére, sclerosis multiplex, szexuális diszfunkció, gerinc problémák, discoid lupus, mirigyes és ideges inkoordináció, bronchiális asztma.

Monday, May 21, 2018
Aranykolloid javítja a keringést

Aranykolloid javítja a keringést

Az aranykolloidot széles körben használják az antropológiai gyógyászatban, mert javítja a keringést, a légzést és növeli a hőt.  Még lehet ajánlott megfázás, láz, hőhullámok és az éjszakai izzadás.


Monday, May 21, 2018
Aranykolloid ideális a sportolok számára

Aranykolloid ideális a sportolok számára

Ideális a sportolók számára: megnövelni az agy-kéz-szem koordinációt, jobb eredmények elérése véget a sportágakban, segít a motoros koordináció javításában, akaraterőben, a mentális fókuszban és a koncentrálás képességben. Kedvezően befolyásolja a szív aktivitását, javítja a vérkeringést, csökkenti a fáradtságérzetet és aktiválja a jó közérzetet.Monday, May 21, 2018
Aranykolloid hatással van a sejtekre

Aranykolloid hatással van a sejtekre

A aranykolloid közvetlen hatással van a sejtekre, különösen az agyra , ami elősegíti az idegimpulzusok átadását/továbbítását.
Az aranykolloid javítja a neurológiai funkciókat
Az aranykolloid segíthet a neurológiai rendellenességek, a Parkinson-kór, a sclerosis multiplex megelőzésében.


Monday, May 21, 2018
Aranykolloid stressz

Aranykolloid stressz

Az aranykolloid hatással lehet a felelősségérzetre és a lelkiismeretre, szükség lehet az egó konfliktusaiban, megkönnyítheti a frusztráció érzését és amikor felelősségteljesen terhelik.


Monday, May 21, 2018
Aranykolloid segít a tanulásban

Aranykolloid segít a tanulásban

Ideális a diákok számára: a diákok számára értékes segítség, mert segít a tanulási képességben, a figyelem, a koncentráció és a mentális élettartam ösztönzésében. A szorongásos állapotok leküzdésének elősegítése az iskolai vizsgák előtt.

Monday, May 21, 2018
Aranykolloid autoimmun betegségek

Aranykolloid autoimmun betegségek

A tiszta aranykolloid segít a kémiai és bioenergetikai létfontosságú energiák egyensúlyában. Segít a szervezetnek megfordítani a degeneratív állapotokat és más típusú autoimmun egyensúlytalanságokat. Azt is segíti, hogy növelje a sejt harmonikus rezonancia általános gyakoriságát, és amikor a sejt DNS rezgése az optimális frekvencián, a test az optimális egyensúly és jólét állapotában marad.


ezustkolloid sinusprocess
Az ember a Sinus-Technology márka mögött.

Boros István

Developer

TámogatásSzakértő kollegáink készségesen és díjmentesen segítenek a használat során felmerülő problémák megoldásában. Minden bizonnyal Ön is járt már úgy, hogy egy felmerülő hibaüzenet esetén nem tudott mihez kezdeni, vagy hirtelen nem jutott eszébe, hogy egy hasznos funkciót hol talál a programban, vagy egyes információkat mely kimutatásokban követhet nyomon. Hasonló esetekben Ön bátran fordulhat kollegáinkhoz, akik szívesen segítenek.


KüldetésünkTöbb mint két évtizede, olyan minőségi kolloid készítő készülék (Sinus-Technology Sinus-Nanokolloid-Generátor) fejlesztésén dolgozunk szenvedélyesen, melyek lehetővé teszik az emberek számára a valódi egészség élményét. Mérnöki munkával, precíziós technológiával és elkötelezettségünkkel azon dolgozunk, hogy egyéni szolgáltatásainkkal túlszárnyalhassuk ügyfeleink igényeit. Célunk, hogy minden nap extra értéket adjunk partnereinknek.


KapcsolatSINUS-TECHNOLOGY
Magyarország
Fejér Megye
Cím: 8154 Polgárdi, Somlyói út 7/2
Tel: 36 22 412 510
Email: magnetotherapy@t-online.hu
Web: www.magnetotherapy.hu
Web: www.nanokolloid.hu
Web: www.sinustechnology.com

 

36 22 412 510


 

magnetotherapy@t-online.hu


 

Hungary 8154 Polgárdi, Somlyói út 7/2