Sinusprocess technológia

Sinusprocess technológia

Sinusprocess, Boros István által kifejlesztett eljárás védett neve.
A Sinusprocess egy olyan folyamat, amely gyakorlatilag bármely fém, fémkolloidjainak előállítására alkalmas, beleértve a platinacsoportból származókat is. Az egyedülálló új módszerrel előállított fémkolloidokat Sinus kolloidoknak nevezünk.
A Sinusprocess-el előállított kolloidok nagy tisztaságú fémekből készülnek, amelynek tisztasága .9999 A transzformációs folyamat részlete, amely a szilárd fémeket szub-nanométer részecskékké alakítja át (üzleti titok). A fémet először atomjaira bontjuk, majd több atomból álló részecskékké alakítjuk. Ez az eljárás olyan részecskéket eredményez, amelyek átmérője 0,5 nm - 10 nm. Ezeket a fémrészecskéket egyenletesen diszpergáljuk, többszörösen desztillált, kiváló minőségű, ionmentesített vízben, hogy kolloid szuszpenziót kapjunk. A részecskék a vízben tartósan felfüggesztett állapotban maradnak, mivel a részecskék negatív elektromos töltessél rendelkeznek, amelyet zeta potenciálnak nevezünk.
A Sinusprocess ezüstkolloidokban nincsenek vegyszerek, az egészségre káros anyagok, csak .9999 fém és tiszta ionmentes desztillált víz.

Sinusprocess technológiával készült 20mg/liter ezüstkolloid

Ezüstkolloid 20 mg/L

A valódi ezüstkolloid soha nem világos, víztiszta, mert az ezüst nanorészecskék 400 nm hullámhosszon abszorbeálják a fényt, aminek következtében a folyadék borostyánsárga színű. A borostyánsárga az árnyalat sötétedésével, általános jelzés kapunk az ezüst nanorészecskék koncentrációjáról.
10 PPM termék világos borostyánsárga
20 PPM termék sötétebb borostyánsárga
50 PPM termék mély borostyánsárga (bourbon whisky) színű lesz.

Sinusprocess technológiával készült 30mg/liter ezüstkolloid

Ezüstkolloid 30 mg/L

A valódi ezüstkolloid soha nem világos, víztiszta, mert az ezüst nanorészecskék 400 nm hullámhosszon abszorbeálják a fényt, aminek következtében a folyadék borostyánsárga színű. A borostyánsárga az árnyalat sötétedésével, általános jelzés kapunk az ezüst nanorészecskék koncentrációjáról:
10 PPM termék világos borostyánsárga
20 PPM termék sötétebb borostyánsárga
50 PPM termék mély borostyánsárga (bourbon whisky) színű lesz.

Sinusprocess technológiával készült 40mg/liter ezüstkolloid

Ezüstkolloid 40 mg/L

A valódi ezüstkolloid soha nem világos, víztiszta, mert az ezüst nanorészecskék 400 nm hullámhosszon abszorbeálják a fényt, aminek következtében a folyadék borostyánsárga színű. A borostyánsárga az árnyalat sötétedésével, általános jelzés kapunk az ezüst nanorészecskék koncentrációjáról:
10 PPM termék világos borostyánsárga
20 PPM termék sötétebb borostyánsárga
50 PPM termék mély borostyánsárga (bourbon whisky) színű lesz.

Sinusprocess technológiával készült ezüstkolloid termékek

Ezüstkolloid kiszerelések

ezüstkolloid 200 ml, 10mg/L, 20mg/L, 30mg/L, 40mg/L, 50mg/L
ezüstkolloid 300 ml, 10mg/L, 20mg/L, 30mg/L, 40mg/L, 50mg/L
ezüstkolloid 500 ml, 10mg/L, 20mg/L, 30mg/L, 40mg/L, 50mg/L
ezüstkolloid 1000 ml, 10mg/L, 20mg/L, 30mg/L, 40mg/L, 50mg/L

Ezüstkolloid ára

egy kiváló minőségű igazi ezüstkolloid ára, nagyságrendileg 1000,-Ft/100ml ez egy elfogadható ár/érték arány.

Ezüstkolloid szemcseméret, illusztráció

Ezüstkolloid szemcseméret, illusztráció


Balra látható ábrán, jól kivehető milyen óriási különbségek vannak 0,65nm-65nm szemcseméretek között.
A valódi ezüstkolloid 20nm szemcseméretig kiváló minőségnek számit.

Nem mindegy milyen ezüstkolloidot használ

Ezüstkolloid vásárlás, vélemények, mire figyeljünk oda!

Világszerte a kereskedelemben megtalálhatóak olyan ezüstkolloid termékek, melyeknek a készítési, gyártási folyamata, technologiája, nem ismert. Ezek termékek sok esetben silány minőségűek. Ezzel csupán annyi a probléma, hogy sokan a silány minőségű ezüstkolloid termékek miatt csalódnak és elkönyvelik magukban annak hatástalanságát. Fő probléma, hogy az Ag+/ion-os ezüstöt is ezüstkolloid-nak neveznek. A kereskedelemben, interneten, fellelhető összes „ezüstkolloid” 90%-95% Ag+ azaz ion-os ezüst termék. Legjobb esetben is, ezeket a termékeket ezüst víz-nek, ezüst oldat-nak, lehet nevezni és semmiképpen sem ezüstkolloid-nak. Természetesen az ion-os ezüst nem haszontalan, de csak külsőleg. Mivel a gyomorsavval érintkezve ezüst-kloridot AgCl képez, amely inkább kárós mind hasznos. Természetesen az ezüst víz, ezüst oldat-ból, is több litert kellene napi szinten fogyasszunk, hogy a jellegzetes rettegő állapot bekövetkezzen, amivel az embereket riogatják, argyria avagy kék ember. A honlapunkon található egy ezüstkolloid adagolása kalkulátor, az első táblázat megelőzés céljából számolja ki a napi adagot/mennyiséget, a második akut probléma esetén alkalmazható.

Ezüstkolloid/készítő készülék/gyártó gép/generátor/készítése házilag

Ezüstkolloid készítő készülékek, gyártó gépek, generátorok, készítése házilag

Az interneten több weboldalon láttam/olvastam írásokat, amelyek nem igazán hozzáértő emberektől származnak. Azt látom/olvasom, hogy többsége megemlíti az ősi romaiakat, görögöket, de a ténnyel, pontosabban az ezüstkolloid készítéséről és annak minőségéről nem igazán írnak/beszélnek/publikálnak. Természetesen a jó technológia üzleti titokként kezeli mindenki és nem szívesen osztja meg másokkal. De talán annyit el lehet érni, hogy mindenki átgondolja/megfontolja milyen ezüstkolloidot készít, vásárol, szerez be.
1993-óta foglalkoztat az ezüstkolloid készítése, aktívabban 90-es évek végén 2000-es évek elején kezdtem el professzionális módon foglalkozni, ezüstkolloid készítő készülékek fejlesztésével, tervezésével, egy hatalmas/multinacionális cég felkérésére. A cég nevét nem említem meg, mert titoktartási nyilatkozat/szerződés nem teszi lehetővé, és nem is lenne etikus.
Biofizikával foglalkozok, de szükség volt továbbá kiváló kémia területén is jártas szakamberekre és laboránsokra, és nem utolsó sorban iszonyatosan drága felszerelésekre, amivel a végterméket tesztelni/ellenőrizni tudtuk.
Az ezüstkolloid gyártása/készítése házilag igen egyszerű feladatnak tűnik, hisz pár darab 9V telep, vagy netán egy csupasz elektronika, vagy nyomtatott áramkőr (utóbbi menőbb szakszerűbbnek tűnhet, azt a látszatott is keltheti „ezért érdemes volt pénzt adni, megérte " 😊 ), szükséges hozzá. Legalább is sokan ezt gondolják, sokan ezt írják/publikálják. És valljuk be, ha ne adjisten valamit összehoznak, és egy olcsó TDS (interneten rendelhető 2000,-Ft-tól) métert be is szereznek, és az még mutat/mér is valamit, az igazán jót tesz az EGO-nak, hisz megcsinálták, és persze bennük a hang megszólal ez nem is bonyolult.
Hát ez nem így van, a kiváló ezüstkolloid, készítése nem egy egyszerű feladat. Rengeteg dolgot/folyamatot nagyon pontosan be kell tartani, természetesen, ha e-tudásnak birtokában vagyunk és ismerjük a technológiát.
Az interneten néha igen furcsa megoldásokkal szembesülők, ezeken kicsit szoktam kuncogni. A pohár és az ezüst drótok girbe gurbasága a legjobb, ami külön nagyon tetszik, a pohár szélére lehajlítót csipeszként funkcionáló megoldás (anyagában csipesz, de tovább fokozható „elektróda tartó konzol”).
Csupasz nyomtatott áramkörök, hálózati transzformátorral (közvetlen beforrasztva a panelban, amit netán még indításkor a kezünkbe/tenyerünkbe tartunk), 230VAC/50Hz, itt nem a kolloid minősége az első veszélyforrás, hanem a tény, hogy az áramütéstől szörnyethalunk.
De ez is tetszik, több hasonló csupasz nyomtatót áramkör ezüstkolloid generátort értékesítenek, erőteljesen kihangsúlyozva, elektróda áram 1mA-1,5mA között szabályozható, és a feszültség 60VDC, egyetértek, hogy az alacsony áram, ami ebben az esetben 1mA nem fog senkiben kárt tenni. De nézzük meg pontosabban, 1mA 60VDC üresjáratban áramgenerátor után, és előtte a több 100mA 60VDC mi a helyzet? Ugyanis a törpefeszültség felső határértéké 48VDC, de gyerekekre nézve ez is necces.
Itt is egy csomó kérdés merül fel, miért 1mA, miért 60VDC? Én tudom a választ, mert ez a kapcsolási rajz kering a neten, és még ez néz ki eladható, kicsit profibb, (na jó, ez kicsit erős szó ide, inkább bonyolultabbnak néz ki, érezze az ügyfél, hogy kap is valamit, ha már fizet) terméknek. És nem igényel szakértelmet. Ezek amatőr veszélyes megoldások.
Miért ezüstdrót, és nem ezüst lap? Azért mert a drótot az interneten kiloszámra lehet beszerezni, és legtöbb esetben tisztaságuk legjobb esetben is három darab kilences .999%, viszont négy darab kilencesre .9999% van szükség a kiváló ezüstkolloid előállításhoz. Sok esetben nem fontos a mértani alakzat/test/forma, hisz egy ilyen áramkőr nem veszi figyelemben a gyártás folyamán.
Egyszóval: Olyan áramkörrel, amely nem rendelkezik intelligens megoldásokkal, a minőségi ezüstkolloid előállítása szinte lehetetlen, hisz másodpercenkét több 100 mintát kell vételezni, a folyamat kiértékelése véget, ahhoz, hogy minőségi ezüstkolloid végterméket kapjunk.
Nagyon jó, hogy rengetegen foglalkoznak ezzel a témával, de csak kevesen, akik tudják mit tesznek/készítenek/csinálnak.
Több régi mondás van, amelyeket jó, ha megfontolunk és időnként felidézünk magunkban: 
Mindenki saját maga legjobb gyógyítója
Fűben, fában orvoság
Az egészségünk a legértékesebb dolog az életünk folyamán, ezért mindenki körültekintően alkalmazón/használjon különböző megoldásokat/módszereket, ezalatt értem a legújabb tudományt, és az őseink alternatív tudását a gyógyításról. Az utóbbiban hiszek, az előzővel az a bajom, hogy sok esetben a pénzről szól. Ami elmúlt az tudjuk, hogy abban a formában működőt és úgy volt, de az új, a jövő, ki tudja? Az ezüstkolloid nem egy csodaszer, pusztán az anyatermészet egyik nagyszerű ajándéka a sok közül.
Minél kacifántosabban, tudományosabban, van megfogalmazva valami, annál kevésbé működőképes, és jobban mögé lehet bújni/rejtőzni.
Az ördög a részletekben rejlik, ebben az esetben a kacifántoságban.
Nem szeretnék senki fejében hatalmas reflektorokat felkapcsolni és rávilágítani a tényekre, pusztán csak egy 6V 0.5W izzót. Sok esetben a pici fény többet ér, mert hosszú időn keresztül világítja utunkat. Ellentétben a hatalmas izzókkal, amelyek gyorsan kimerítik energiaforrásukat és sötétségben maradunk.

Sinusprocess technológia

Sinusprocess technológia

Sinusprocess, Boros István által kifejlesztett eljárás védett neve.
A Sinusprocess egy olyan folyamat, amely gyakorlatilag bármely fém, fémkolloidjainak előállítására alkalmas, beleértve a platinacsoportból származókat is. Az egyedülálló új módszerrel előállított fémkolloidokat Sinus kolloidoknak nevezünk.
A Sinusprocess-el előállított kolloidok nagy tisztaságú fémekből készülnek, amelynek tisztasága .9999 A transzformációs folyamat részlete, amely a szilárd fémeket szub-nanométer részecskékké alakítja át (üzleti titok). A fémet először atomjaira bontjuk, majd több atomból álló részecskékké alakítjuk. Ez az eljárás olyan részecskéket eredményez, amelyek átmérője 0,5 nm - 10 nm. Ezeket a fémrészecskéket egyenletesen diszpergáljuk, többszörösen desztillált, kiváló minőségű, ionmentesített vízben, hogy kolloid szuszpenziót kapjunk. A részecskék a vízben tartósan felfüggesztett állapotban maradnak, mivel a részecskék negatív elektromos töltessél rendelkeznek, amelyet zeta potenciálnak nevezünk.
A Sinusprocess ezüstkolloidokban nincsenek vegyszerek, az egészségre káros anyagok, csak .9999 fém és tiszta ionmentes desztillált víz.

Sinusprocess technológiával készült 20mg/liter ezüstkolloid

Ezüstkolloid 20 mg/L

A valódi ezüstkolloid soha nem világos, víztiszta, mert az ezüst nanorészecskék 400 nm hullámhosszon abszorbeálják a fényt, aminek következtében a folyadék borostyánsárga színű. A borostyánsárga az árnyalat sötétedésével, általános jelzés kapunk az ezüst nanorészecskék koncentrációjáról.
10 PPM termék világos borostyánsárga
20 PPM termék sötétebb borostyánsárga
50 PPM termék mély borostyánsárga (bourbon whisky) színű lesz.

Sinusprocess technológiával készült 30mg/liter ezüstkolloid

Ezüstkolloid 30 mg/L

A valódi ezüstkolloid soha nem világos, víztiszta, mert az ezüst nanorészecskék 400 nm hullámhosszon abszorbeálják a fényt, aminek következtében a folyadék borostyánsárga színű. A borostyánsárga az árnyalat sötétedésével, általános jelzés kapunk az ezüst nanorészecskék koncentrációjáról:
10 PPM termék világos borostyánsárga
20 PPM termék sötétebb borostyánsárga
50 PPM termék mély borostyánsárga (bourbon whisky) színű lesz.

Sinusprocess technológiával készült 40mg/liter ezüstkolloid

Ezüstkolloid 40 mg/L

A valódi ezüstkolloid soha nem világos, víztiszta, mert az ezüst nanorészecskék 400 nm hullámhosszon abszorbeálják a fényt, aminek következtében a folyadék borostyánsárga színű. A borostyánsárga az árnyalat sötétedésével, általános jelzés kapunk az ezüst nanorészecskék koncentrációjáról:
10 PPM termék világos borostyánsárga
20 PPM termék sötétebb borostyánsárga
50 PPM termék mély borostyánsárga (bourbon whisky) színű lesz.

Sinusprocess technológiával készült ezüstkolloid termékek

Ezüstkolloid kiszerelések

ezüstkolloid 200 ml, 10mg/L, 20mg/L, 30mg/L, 40mg/L, 50mg/L
ezüstkolloid 300 ml, 10mg/L, 20mg/L, 30mg/L, 40mg/L, 50mg/L
ezüstkolloid 500 ml, 10mg/L, 20mg/L, 30mg/L, 40mg/L, 50mg/L
ezüstkolloid 1000 ml, 10mg/L, 20mg/L, 30mg/L, 40mg/L, 50mg/L

Ezüstkolloid ára

egy kiváló minőségű igazi ezüstkolloid ára, nagyságrendileg 1000,-Ft/100ml ez egy elfogadható ár/érték arány.

Ezüstkolloid szemcseméret, illusztráció

Ezüstkolloid szemcseméret, illusztráció


Balra látható ábrán, jól kivehető milyen óriási különbségek vannak 0,65nm-65nm szemcseméretek között.
A valódi ezüstkolloid 20nm szemcseméretig kiváló minőségnek számit.

Nem mindegy milyen ezüstkolloidot használ

Ezüstkolloid vásárlás, vélemények, mire figyeljünk oda!

Világszerte a kereskedelemben megtalálhatóak olyan ezüstkolloid termékek, melyeknek a készítési, gyártási folyamata, technologiája, nem ismert. Ezek termékek sok esetben silány minőségűek. Ezzel csupán annyi a probléma, hogy sokan a silány minőségű ezüstkolloid termékek miatt csalódnak és elkönyvelik magukban annak hatástalanságát. Fő probléma, hogy az Ag+/ion-os ezüstöt is ezüstkolloid-nak neveznek. A kereskedelemben, interneten, fellelhető összes „ezüstkolloid” 90%-95% Ag+ azaz ion-os ezüst termék. Legjobb esetben is, ezeket a termékeket ezüst víz-nek, ezüst oldat-nak, lehet nevezni és semmiképpen sem ezüstkolloid-nak. Természetesen az ion-os ezüst nem haszontalan, de csak külsőleg. Mivel a gyomorsavval érintkezve ezüst-kloridot AgCl képez, amely inkább kárós mind hasznos. Természetesen az ezüst víz, ezüst oldat-ból, is több litert kellene napi szinten fogyasszunk, hogy a jellegzetes rettegő állapot bekövetkezzen, amivel az embereket riogatják, argyria avagy kék ember. A honlapunkon található egy ezüstkolloid adagolása kalkulátor, az első táblázat megelőzés céljából számolja ki a napi adagot/mennyiséget, a második akut probléma esetén alkalmazható.

Ezüstkolloid/készítő készülék/gyártó gép/generátor/készítése házilag

Ezüstkolloid készítő készülékek, gyártó gépek, generátorok, készítése házilag

Az interneten több weboldalon láttam/olvastam írásokat, amelyek nem igazán hozzáértő emberektől származnak. Azt látom/olvasom, hogy többsége megemlíti az ősi romaiakat, görögöket, de a ténnyel, pontosabban az ezüstkolloid készítéséről és annak minőségéről nem igazán írnak/beszélnek/publikálnak. Természetesen a jó technológia üzleti titokként kezeli mindenki és nem szívesen osztja meg másokkal. De talán annyit el lehet érni, hogy mindenki átgondolja/megfontolja milyen ezüstkolloidot készít, vásárol, szerez be.
1993-óta foglalkoztat az ezüstkolloid készítése, aktívabban 90-es évek végén 2000-es évek elején kezdtem el professzionális módon foglalkozni, ezüstkolloid készítő készülékek fejlesztésével, tervezésével, egy hatalmas/multinacionális cég felkérésére. A cég nevét nem említem meg, mert titoktartási nyilatkozat/szerződés nem teszi lehetővé, és nem is lenne etikus.
Biofizikával foglalkozok, de szükség volt továbbá kiváló kémia területén is jártas szakamberekre és laboránsokra, és nem utolsó sorban iszonyatosan drága felszerelésekre, amivel a végterméket tesztelni/ellenőrizni tudtuk.
Az ezüstkolloid gyártása/készítése házilag igen egyszerű feladatnak tűnik, hisz pár darab 9V telep, vagy netán egy csupasz elektronika, vagy nyomtatott áramkőr (utóbbi menőbb szakszerűbbnek tűnhet, azt a látszatott is keltheti „ezért érdemes volt pénzt adni, megérte " 😊 ), szükséges hozzá. Legalább is sokan ezt gondolják, sokan ezt írják/publikálják. És valljuk be, ha ne adjisten valamit összehoznak, és egy olcsó TDS (interneten rendelhető 2000,-Ft-tól) métert be is szereznek, és az még mutat/mér is valamit, az igazán jót tesz az EGO-nak, hisz megcsinálták, és persze bennük a hang megszólal ez nem is bonyolult.
Hát ez nem így van, a kiváló ezüstkolloid, készítése nem egy egyszerű feladat. Rengeteg dolgot/folyamatot nagyon pontosan be kell tartani, természetesen, ha e-tudásnak birtokában vagyunk és ismerjük a technológiát.
Az interneten néha igen furcsa megoldásokkal szembesülők, ezeken kicsit szoktam kuncogni. A pohár és az ezüst drótok girbe gurbasága a legjobb, ami külön nagyon tetszik, a pohár szélére lehajlítót csipeszként funkcionáló megoldás (anyagában csipesz, de tovább fokozható „elektróda tartó konzol”).
Csupasz nyomtatott áramkörök, hálózati transzformátorral (közvetlen beforrasztva a panelban, amit netán még indításkor a kezünkbe/tenyerünkbe tartunk), 230VAC/50Hz, itt nem a kolloid minősége az első veszélyforrás, hanem a tény, hogy az áramütéstől szörnyethalunk.
De ez is tetszik, több hasonló csupasz nyomtatót áramkör ezüstkolloid generátort értékesítenek, erőteljesen kihangsúlyozva, elektróda áram 1mA-1,5mA között szabályozható, és a feszültség 60VDC, egyetértek, hogy az alacsony áram, ami ebben az esetben 1mA nem fog senkiben kárt tenni. De nézzük meg pontosabban, 1mA 60VDC üresjáratban áramgenerátor után, és előtte a több 100mA 60VDC mi a helyzet? Ugyanis a törpefeszültség felső határértéké 48VDC, de gyerekekre nézve ez is necces.
Itt is egy csomó kérdés merül fel, miért 1mA, miért 60VDC? Én tudom a választ, mert ez a kapcsolási rajz kering a neten, és még ez néz ki eladható, kicsit profibb, (na jó, ez kicsit erős szó ide, inkább bonyolultabbnak néz ki, érezze az ügyfél, hogy kap is valamit, ha már fizet) terméknek. És nem igényel szakértelmet. Ezek amatőr veszélyes megoldások.
Miért ezüstdrót, és nem ezüst lap? Azért mert a drótot az interneten kiloszámra lehet beszerezni, és legtöbb esetben tisztaságuk legjobb esetben is három darab kilences .999%, viszont négy darab kilencesre .9999% van szükség a kiváló ezüstkolloid előállításhoz. Sok esetben nem fontos a mértani alakzat/test/forma, hisz egy ilyen áramkőr nem veszi figyelemben a gyártás folyamán.
Egyszóval: Olyan áramkörrel, amely nem rendelkezik intelligens megoldásokkal, a minőségi ezüstkolloid előállítása szinte lehetetlen, hisz másodpercenkét több 100 mintát kell vételezni, a folyamat kiértékelése véget, ahhoz, hogy minőségi ezüstkolloid végterméket kapjunk.
Nagyon jó, hogy rengetegen foglalkoznak ezzel a témával, de csak kevesen, akik tudják mit tesznek/készítenek/csinálnak.
Több régi mondás van, amelyeket jó, ha megfontolunk és időnként felidézünk magunkban: 
Mindenki saját maga legjobb gyógyítója
Fűben, fában orvoság
Az egészségünk a legértékesebb dolog az életünk folyamán, ezért mindenki körültekintően alkalmazón/használjon különböző megoldásokat/módszereket, ezalatt értem a legújabb tudományt, és az őseink alternatív tudását a gyógyításról. Az utóbbiban hiszek, az előzővel az a bajom, hogy sok esetben a pénzről szól. Ami elmúlt az tudjuk, hogy abban a formában működőt és úgy volt, de az új, a jövő, ki tudja? Az ezüstkolloid nem egy csodaszer, pusztán az anyatermészet egyik nagyszerű ajándéka a sok közül.
Minél kacifántosabban, tudományosabban, van megfogalmazva valami, annál kevésbé működőképes, és jobban mögé lehet bújni/rejtőzni.
Az ördög a részletekben rejlik, ebben az esetben a kacifántoságban.
Nem szeretnék senki fejében hatalmas reflektorokat felkapcsolni és rávilágítani a tényekre, pusztán csak egy 6V 0.5W izzót. Sok esetben a pici fény többet ér, mert hosszú időn keresztül világítja utunkat. Ellentétben a hatalmas izzókkal, amelyek gyorsan kimerítik energiaforrásukat és sötétségben maradunk.

Ezüstkolloid gyakran ismételt kérdések

Környezetszennyezés és mellékhatásmentes terápia!

Mi az ezüstkolloid?

Mi az ezüstkolloid?

Nano méretű felfüggesztett ezüst részecskéket tartalmazó víz oldata. A teljes ezüsttartalmat milligramm mg / l vízben fejezzük ki, ami számszerűen azonos a millió ppm-ként. A teljes ezüsttartalom két ezüst-formára oszlik, ionos és részecske ezüst. Az ionos ezüst oldatok olyan termékek, amelyek ezüsttartalma túlnyomóan ezüstionok formájában vannak. Az ezüst-fehérjék alapú termékekhez zselatint adnak adalékként ahhoz, hogy nagy mennyiségű ezüstszemcséket tartsanak fenn, amely egyébként az aljára süllyedne. Az igazi ezüstkolloidok olyan termékek, amelyek nem tartalmaznak fehérjét vagy egyéb adalékanyagokat, és amelyek ezüsttartalma túlnyomórészt nanométer ezüstrészecskék formájában vannak.
Ezüstkolloid készítésére vonatkozó tanácsok:
Nem tanácsokat adunk ezüstkolloid előállítására. Sok cég eladja a ezüstkolloid generátorokat és több tucat weboldal nyújt információt a kísérletezőknek és a hobbistáknak. Minden ezüstkolloid gyártáshoz használt készülék elektrolízis eljárást és ionos ezüstöt készít. Nem sok olyan értékesített készülék létezik, amely képes valódi ezüstkolloidot előállítani.

Ezüstkolloid szemcseméret, meghatározó tényező?

Ezüstkolloid szemcseméret, meghatározó tényező?

Számos szakirodalom szerint a kolloidokat 1 - 1000 nm méretarányú részecskék alkotják. Amikor ezeket a könyveket írták, senki sem látta az 1 nanométernél kisebb kolloid részecskéket, mert abban az időben az ilyen kis részecskék előállítására szolgáló technológia nem létezett. Ma már olyan technológia létezik, amely nano méretű kolloid részecskéket képes előállítani. Az ionok nem minősülnek kolloid részecskéknek, ellentétben az egyes ionos oldat gyártóinak állításával.

A valódi ezüstkolloid színe, víztiszta?

A valódi ezüstkolloid színe, víztiszta?

Dr. Ronald Gibbs könyve szerint a kiváló minőségű ezüstkolloid színtelen, Ron Gibbs könyvének tartalma kissé kezdetleges. Ron 2000 májusában halt meg. Például a Ron által tesztelt minták, amelyek közül néhányat a Colloidal Science Lab-ban (CSL) készítettek neki, Ron úgy vélte, hogy legalább 50% -os ezüstkolloidot tartalmaz, valójában 90% ionos oldat volt. A CSL-ben kifejlesztett módszerek az ionos és a részecske koncentrációjának meghatározására csak abban az időben alakultak ki, amikor Ron a könyvét írta, és ezért nem volt teljesen tájékozott a vizsgálati minták ion / részecske arányáról, Ron úgy vélte, hogy a minta legalább 50% -os ezüst részecskék voltak, valójában csak 10% ezüstkolloid és 90% ionos ezüstöt tartalmazót.
Az igazi ezüstkolloidok, amelyek nagy százaléka valódi ezüstkolloid, nanometrikus méretű részecskék formájában, felszívják a látható fényt, és ezáltal a látható szín borostyánsárga vagy világos barna (áttetsző) lesz. Ez a részecskék nagyon nagy koncentrációja, nem pedig nagy szemcseméret vagy szennyeződés.

Mi történik, ha megfagy az ezüstkolloid?

Mi történik, ha megfagy az ezüstkolloid?

A fagyás károsíthatja a valódi ezüstkolloidot. Felolvasztás után, ha a szín megváltozott, víztiszta, akkor az ezüstkolloid visszafordíthatatlan. Ha a színt rendben találjuk és nem lesz zavaros, akkor az ezüstkolloid rendben van. Az ionos ezüst oldattok, nem fagynak meg.

Mennyi ideig lehet tárolni a kolloidot?

Mennyi ideig lehet tárolni a kolloidot?

A nemes ezüstből készült kolloid termék, szinte végtelen ideig eltartható.
A kolloidok nem igényelnek hűtést a tárolás során.
Az eltarthatóság növelése érdekében a legjobb:
Ne tárolja a kolloidokat 80 fok feletti hőmérsékleten.
A napfénytől védett helyen tartsa a palackot.
Ne igyon közvetlenül a palackból, öntsön az üvegből egy adagolókanálba vagy csészébe.
Soha ne helyezzen semmit a palackba pl. szívószál, pipeták, stb. 
Ne érintse meg a palack kupakjának belsejét.
Ne érintsen áztatás céljából, vattapamacsot, szivacsot, pamutkorongot stb. a palack szájához.
Ha az ezüstkolloid színe víztiszta lesz, akkor nem biztonságos, elveszítette hatékonyságát.

Tárolás, műanyag vagy üvegpalack?

Tárolás, műanyag vagy üvegpalack?

Az igazi ezüstkolloid nem igényel üvegpalackokat, és általában PET műanyagból készült palackban szállítják és tárolják. A kiváló minőségű termékek nem igényelnek üvegpalackot. Sok olyan termék, amelyet ezüstkolloidnak hirdetnek, valójában ionos megoldás - amelyeket üvegben kell tárolni. Az ionos ezüst potenciálisan kölcsönhatásba lép a műanyag palackokkal. Általában az alacsonyabb minőségű termékek üvegpalackokban kerülnek eladásra.
A házi hobbisták által használt generátorok, ionos megoldások fényérzékenyek és rövid ideig eltartható, ha nem sötét helyen vannak tárolva. Az ilyen oldatok borostyánsárga üvegpalackokban történő tárolásával növelni tudjuk az eltarthatóságat. A legtöbb fényérzékeny megoldást az alacsony feszültségű egyenáramú folyamat segítségével állítják elő, gyakran több 9 voltos elem használatával. A sárga üvegpalackra vonatkozó követelmény egy fényérzékeny, instabil megoldást jelent. Csak a legalacsonyabb minőségű megoldások fényérzékenyek. A kiváló minőségű termékek nem fényérzékenyek és nem igényelnek borostyánsárga üvegpalackot.

Mi az ionos ezüst legmagasabb koncentrációja, amely megvalósítható tiszta desztillált vízzel?

Mi az ionos ezüst legmagasabb koncentrációja, amely megvalósítható tiszta desztillált vízzel?

Ha nincs más szennyező anion, akkor az ezüstionok maximális koncentrációja, amelyet a tiszta víz szobahőmérsékleten telítetlen oldatban tarthat, 13,3 ppm. A gyakorlatban a vízben jelentős mennyiségű oldott CO2 van, amely további anionokat biztosít, így az ezüstionok nagyobb koncentrációja telítettség nélkül lehetséges.

Mi történik az ezüstion oldatban, amikor a víz elpárolog?

Mi történik az ezüstion oldatban, amikor a víz elpárolog?

A ezüstionok nem létezhetnek víz nélkül, tehát ha elpárologtatjuk a vizet a főzőedény alján ottmarad az ezüst-oxid.
A valódi ezüstkolloid esetén a tiszta fém.

Az ezüstkolloid okozhat nehéz fémmérgezést?

Az ezüstkolloid okozhat nehéz fémmérgezést?

Néhány meghatározás szerint az ezüst nehézfémnek számít, de nemesfém is. A nemesfémek arany, ezüst és hat fém platina csoportja, amely platina, ródium, palládium, ruténium, ozmium és irídium. Diétás kiegészítőként a nemesfémek nem okoznak nehézfém mérgezést.

Mi történik, ha az ezüstkolloidot lenyeljük?

Mi történik, ha az ezüstkolloidot lenyeljük?

Lenyeléskor a legtöbb ezüst oldatban jelenlévő ionos ezüst azonnal érintkezésbe kerül a sósav (HCl) savval, amely rendszerint a gyomorban található. A sósavból származó kloridion ezüstionnal érintkezve, ezüstkloridot, ez oldhatatlan ezüstöt alkot. Mivel a sósav nem oldja a fémes ezüstöt, az ezüstrészecskéket a gyomorsav nem befolyásolja. A fennmaradó ezüstrészecskék nano mérete miatt a könnyű áthaladása a gyomor-bél traktus bélésén keresztül történik, és felszívódik a véráramba, ahol keringenek, és érintkezésbe kerülnek a kórokozókkal, melyek elpusztulnak. A gyomorban kicsapódó ezüst-klorid nagy molekulákból áll. A véráramba nem felszívódó ezüst-klorid a szilárd hulladékkal ürül ki a szervezetből. Az ezüstkolloidokat a vese szűri ki és vizelet útján ürül ki a szervezetből.

Hogyan lehet ezüstkolloid részecskéket bejuttatni szervezetünkben?

Hogyan lehet ezüstkolloid részecskéket bejuttatni szervezetünkben?

Az ezüstkolloid közvetlenül a véráramba léphet legalább két különböző módon. Az első a tüdőn keresztül egy nebulizátorral, Az ezüst részecskék és az ezüstionok kis mérete a tüdőszöveten keresztül közvetlenül a véráramba jut. A véráramban az ezüst részecskék keringenek, de az ionok azonnal összekapcsolódnak a szérumban lévő bőséges kloridionok-al. Az emberi véráram nagy mennyiségű nátriumot és kálium-kloridot tartalmaz. A kloridionok nagy koncentrációban vannak jelen a véráramban, jellemzően 3500 ppm. A kloridionok azonnal összekeverednek az ezüstionokkal, ezüst-kloridot képezve.
A második út az ezüstkolloid közvetlenül a véráramba jut, szublingvális felszívódással. A nyelv alatt lévő vékony membránokon átjutnak a kis részecskék és ionok közvetlenül a véráramba. A véráramban az ionok a fent leírtak szerint kicsapódnak, így a részecskék a vérrel keringenek. Mivel az ezüstionok hosszú ideig nem léteznek az emberi testben, függetlenül a beléptetési mechanizmustól, valójában egy nemkívánatos melléktermék, amely a szervezetből hulladékként kerül ki. Az ideális ezüstkolloid nagy részben tartalmaz ezüst részecskéket és minimális százalékban ezüst iont. Mivel a tipikus kolloid ezüsttermékek nagyon magas arányban ionos ezüstöt tartalmaznak, sok fejlesztési lehetőség van, mivel az iontartalmat lehetőleg közel nulla százalékra kell csökkenteni.

Miért fontos a "részecskefelület"?

Miért fontos a "részecskefelület"?

A részecskék felülete az, ami meghatározza a kolloidok reakcióképességét a környezetével. A reaktív hatás növekszik a felszíni terület növekedésével. A részecskék felületét a kolloid fizikai tulajdonságainak mérésével határozhatjuk meg. Mivel két fontos fizikai tulajdonságból áll, nevezetesen a részecskeméret és a részecske-koncentráció, amely jó mérőszámként szolgál a kolloidok összehasonlítására. Mivel egyetlen számként fejezhető ki, a részecskék felülete a kolloid hatékonyságára vonatkozó érdemesnek tekinthető. Ebben az összefüggésben a hatásosságát úgy definiálják, mint a kolloid reakcióképességét a környezetével. Minél nagyobb a felület, annál reaktívabb a kolloid, ezért annál hatékonyabb a környezetével való reagálás.

A magasabb részecske felület, hatékonyabb a kórokozókkal szemben?

A magasabb részecske felület, hatékonyabb a kórokozókkal szemben?

Az elmélet arra engedne következtetni, hogy a kémiai anyagokkal érintkező fémes ezüst felületének maximalizálása növelné a kolloidok képességeit az ilyen kórokozók elpusztításában. Ezüst kolloidok állnak rendelkezésre a szélsőségesen különböző mennyiségű részecskék felületén. Mert ez fontos mércét jelent az összehasonlításhoz. Általában az ezüstionok magas százalékos arányát tartalmazó termékek nagyon alacsony részecskefelszínnel rendelkeznek, míg az olyan termékek, amelyek nagy százalékban tartalmaznak ezüst részecskéket, nagyobb részecskeméretű felületet kapnak. A legnagyobb részecskeméret a legmagasabb részecske-koncentrációjú termékekben és a legkisebb méretű részecskékben található.

Hogyan alakul ki elektrolízissel az ezüst részecske?

Hogyan alakul ki elektrolízissel az ezüst részecske?

Ez az elektrolízisről szóló vita azt feltételezi, hogy két ezüst elektródot helyeznek ionmentesített vízbe kis távolságra. Az elektródák alacsony feszültségű DC tápforráshoz (9-30 VDC) vannak csatlakoztatva. A pozitív (+) terminálhoz csatlakoztatott elektródot anódnak nevezik, a negatív (-) terminálhoz csatlakoztatott elektródot katódnak nevezik. Amikor ez az elektromos áram áthalad az ezüstön, néhány ezüst-atom a vízfelületen elveszíti az elektront, ami az atomot ionná alakítja. Mivel a fém ezüst nem vízben oldható, az ezüstionok vízben oldódnak, ezért az ezüstionok egyszerűen feloldódnak a vízben, ami ionos ezüstoldatot eredményez. Ez az elektrolízis.
Általában az anódot elhagyó ezüst 90% -a az ionos formában marad, míg körülbelül 10% -a részecskékké alakul. Ezenkívül ezüstion nem atomcsoport, hanem egyetlen ezüst atom, amely egyetlen elektron hiányzik. Ezüstionok továbbra is diszpergálódnak más ezüstionoktól pozitív töltésük miatt. Az ezüst részecskéknek nincs pozitív töltésük, töltésük negatív.
ezustkolloid sinusprocess
Az ember a Sinus-Technology márka mögött.

Boros István

Developer

TámogatásSzakértő kollegáink készségesen és díjmentesen segítenek a használat során felmerülő problémák megoldásában. Minden bizonnyal Ön is járt már úgy, hogy egy felmerülő hibaüzenet esetén nem tudott mihez kezdeni, vagy hirtelen nem jutott eszébe, hogy egy hasznos funkciót hol talál a programban, vagy egyes információkat mely kimutatásokban követhet nyomon. Hasonló esetekben Ön bátran fordulhat kollegáinkhoz, akik szívesen segítenek.


KüldetésünkTöbb mint két évtizede, olyan minőségi kolloid készítő készülék (Sinus-Technology Sinus-Nanokolloid-Generátor) fejlesztésén dolgozunk szenvedélyesen, melyek lehetővé teszik az emberek számára a valódi egészség élményét. Mérnöki munkával, precíziós technológiával és elkötelezettségünkkel azon dolgozunk, hogy egyéni szolgáltatásainkkal túlszárnyalhassuk ügyfeleink igényeit. Célunk, hogy minden nap extra értéket adjunk partnereinknek.


KapcsolatSINUS-TECHNOLOGY
Magyarország
Fejér Megye
Cím: 8154 Polgárdi, Somlyói út 7/2
Tel: 36 22 412 510
Email: magnetotherapy@t-online.hu
Web: www.magnetotherapy.hu
Web: www.nanokolloid.hu
Web: www.sinustechnology.com

 

36 22 412 510


 

magnetotherapy@t-online.hu


 

Hungary 8154 Polgárdi, Somlyói út 7/2