Nanokolloid rólunk

Környezetszennyezés és mellékhatásmentes terápia!
Több mint két évtizedes tapasztalat, és közel 30 év fejlesztés és kutatómunka
A Nanokolloid ezüstkolloid generátor készülék az 1993-as években lett szabadalmaztatva. Készülékünk a Nanokolloid generátor úttörőjeként lépett be a köztudatba több mind 20 évvel ezelőtt. Ez azt jelenti, hogy a szabadalommal védett készülékünk nem másolható. Hasonlókat létrehoztak, és a mai napig újabb kolloid generátor termékek özönlik el a piacot. Az igazi, eredeti, nem módosítható termékünket csak a Sinus-Technology mérnökei fejlesztik tovább a Sinus-Technology Laboratóriumban. Más néven forgalomba hozott hasonló termékektől a Sinus-Technology mérnőkei elzárkóznak. Több mint 20 éves múltunkkal elértük, hogy a Sinus-Technology ezüstkolloid generátor rendszereinkben minden biológiai jellemzőt figyelemben vegyünk és ezzel olyan rendszerek jöttek létre, amelyet összességében konkurencia mentesen állítunk elő. Biofizikai értelemben, termékeink a valóság minden területén elismerésre találtak.
A honlap információi csak az oldal tulajdonosának engedélyével felhasználhatók. Minden jog fenntartva Boros István
ezustkolloid sinusprocess
Az ember a Sinus-Technology márka mögött.

Boros István

Developer

TámogatásSzakértő kollegáink készségesen és díjmentesen segítenek a használat során felmerülő problémák megoldásában. Minden bizonnyal Ön is járt már úgy, hogy egy felmerülő hibaüzenet esetén nem tudott mihez kezdeni, vagy hirtelen nem jutott eszébe, hogy egy hasznos funkciót hol talál a programban, vagy egyes információkat mely kimutatásokban követhet nyomon. Hasonló esetekben Ön bátran fordulhat kollegáinkhoz, akik szívesen segítenek.


KüldetésünkTöbb mint két évtizede, olyan minőségi kolloid készítő készülék (Sinus-Technology Sinus-Nanokolloid-Generátor) fejlesztésén dolgozunk szenvedélyesen, melyek lehetővé teszik az emberek számára a valódi egészség élményét. Mérnöki munkával, precíziós technológiával és elkötelezettségünkkel azon dolgozunk, hogy egyéni szolgáltatásainkkal túlszárnyalhassuk ügyfeleink igényeit. Célunk, hogy minden nap extra értéket adjunk partnereinknek.


KapcsolatSINUS-TECHNOLOGY
Magyarország
Fejér Megye
Cím: 8154 Polgárdi, Somlyói út 7/2
Tel: 36 22 412 510
Email: magnetotherapy@t-online.hu
Web: www.magnetotherapy.hu
Web: www.nanokolloid.hu
Web: www.sinustechnology.com

 

36 22 412 510


 

magnetotherapy@t-online.hu


 

Hungary 8154 Polgárdi, Somlyói út 7/2