Nanokolloid info

Környezetszennyezés és mellékhatásmentes terápia!

Plazmon rezonancia, ezüstkolloid színe


Felületi plazmonnak nevezzük a dielektrikumok és vezetők (legtöbb esetben fém) határfelületén a kivilágító fény hatására létrejövő rezonáns kollektív elektromos töltésrezgést.

Bövebben

Ezüstkolloid TDS mérőhiba


Többször is elmondtam, hogy a TDS mérők nem mérik megfelelően az ionos ezüstöt, és egyáltalán nem képesek mérni az ezüst nanorészecskék koncentrációját, csak azt képesek mérni amire kalibrálták.

Bövebben

Sinus-Technology ezüstkolloid vs MINTA_5


A világ szinte minden tájáról gyújtottunk össze ezüstkolloidokat, és teszt alá vetettük ezek termékeket. Természetesen brand nevet/márkát nem fogunk megjeleníteni/leírni, ezeket mi „MINTA” -nak neveztük el. Az elektron mikroszkóppal készített felvételeken jól lehet látni a különbséget.

Bövebben

Ezüstkolloid típusai


Ahogy az ezüstkolloid lehetőségeit vizsgálta, valószínűleg észrevette, hogy számos  ezüstkolloid termék kerül  forgalomba, amelyek tulajdonságaira különféle állítások vonatkoznak. Az ezüstkolloid piac ezen lehetőségeinek széles skálája bizonyítja az ezüstkolloid ismert előnyeit, ám zavaró lehet a különbségek megértése.

Bövebben

ezustkolloid sinusprocess
Az ember a Sinus-Technology márka mögött.

Boros István

Developer

TámogatásSzakértő kollegáink készségesen és díjmentesen segítenek a használat során felmerülő problémák megoldásában. Minden bizonnyal Ön is járt már úgy, hogy egy felmerülő hibaüzenet esetén nem tudott mihez kezdeni, vagy hirtelen nem jutott eszébe, hogy egy hasznos funkciót hol talál a programban, vagy egyes információkat mely kimutatásokban követhet nyomon. Hasonló esetekben Ön bátran fordulhat kollegáinkhoz, akik szívesen segítenek.


KüldetésünkTöbb mint két évtizede, olyan minőségi kolloid készítő készülék (Sinus-Technology Sinus-Nanokolloid-Generátor) fejlesztésén dolgozunk szenvedélyesen, melyek lehetővé teszik az emberek számára a valódi egészség élményét. Mérnöki munkával, precíziós technológiával és elkötelezettségünkkel azon dolgozunk, hogy egyéni szolgáltatásainkkal túlszárnyalhassuk ügyfeleink igényeit. Célunk, hogy minden nap extra értéket adjunk partnereinknek.


KapcsolatSINUS-TECHNOLOGY
Magyarország
Fejér Megye
Cím: 8154 Polgárdi, Somlyói út 7/2
Tel: 36 22 412 510
Email: magnetotherapy@t-online.hu
Web: www.magnetotherapy.hu
Web: www.nanokolloid.hu
Web: www.sinustechnology.com

 

36 22 412 510


 

magnetotherapy@t-online.hu


 

Hungary 8154 Polgárdi, Somlyói út 7/2