Ezüstkolloid TDS mérőhiba

Környezetszennyezés és mellékhatásmentes terápia!

Többször is elmondtam, hogy a TDS mérők nem mérik megfelelően az ionos ezüstöt, és egyáltalán nem képesek mérni az ezüst nanorészecskék koncentrációját, csak azt képesek mérni amire kalibrálták.
Ennek szemléltetésére a következő táblázatot tüntettem fel a közös anyagok hibáira.
Ezek 1 gramm anyagra vonatkoznak 1 liter vízben (1000 ppm), a TDS mérőt asztali sóval kalibráltam.

Anyagok Vezetőképesség uS TDS hiba
NaCl 1997 0
Na2CO3 1664 - 16.67%
NaOH 2168 + 8.6%
NaHCO3 1069 - 53.5%

A TDS-mérők valójában vezetőképesség-mérők, amelyek egyszerű matematikai konverzióval rendelkeznek az elektromos vezetőképesség mérésére.
Ezt a táblázatot tudtam készíteni, mert ezeknek az anyagoknak a vezetőképességük ismert. Ha az ezüst-oxid vezetőképessége valóban ismert volna, akkor ezüst-konverziós tényezőt készíthet, de nem ismert.


ezustkolloid sinusprocess
Az ember a Sinus-Technology márka mögött.

Boros István

Developer

TámogatásSzakértő kollegáink készségesen és díjmentesen segítenek a használat során felmerülő problémák megoldásában. Minden bizonnyal Ön is járt már úgy, hogy egy felmerülő hibaüzenet esetén nem tudott mihez kezdeni, vagy hirtelen nem jutott eszébe, hogy egy hasznos funkciót hol talál a programban, vagy egyes információkat mely kimutatásokban követhet nyomon. Hasonló esetekben Ön bátran fordulhat kollegáinkhoz, akik szívesen segítenek.


KüldetésünkTöbb mint két évtizede, olyan minőségi kolloid készítő készülék (Sinus-Technology Sinus-Nanokolloid-Generátor) fejlesztésén dolgozunk szenvedélyesen, melyek lehetővé teszik az emberek számára a valódi egészség élményét. Mérnöki munkával, precíziós technológiával és elkötelezettségünkkel azon dolgozunk, hogy egyéni szolgáltatásainkkal túlszárnyalhassuk ügyfeleink igényeit. Célunk, hogy minden nap extra értéket adjunk partnereinknek.


KapcsolatSINUS-TECHNOLOGY
Magyarország
Fejér Megye
Cím: 8154 Polgárdi, Somlyói út 7/2
Tel: 36 22 412 510
Email: magnetotherapy@t-online.hu
Web: www.magnetotherapy.hu
Web: www.nanokolloid.hu
Web: www.sinustechnology.com

 

36 22 412 510


 

magnetotherapy@t-online.hu


 

Hungary 8154 Polgárdi, Somlyói út 7/2