Plazmon rezonancia, ezüstkolloid színe

Környezetszennyezés és mellékhatásmentes terápia!

Felületi plazmonnak nevezzük a dielektrikumok és vezetők (legtöbb esetben fém) határfelületén a kivilágító fény hatására létrejövő rezonáns kollektív elektromos töltésrezgést. A felületi plazmonok elektromos tere a felületre merőleges irányban, attól távolodva exponenciálisan csökken és kisebb a terjedési hossznál, ami a gerjesztő fény hullámhosszától és a fémfelület függően a néhány 10 nm-től néhány 100 μm-ig terjed.
>5nm nagyobb részecskéket tartalmazó ezüstkolloid színe a halványsárgától a sötétbarnáig terjed.
<5nm kisebb részecskéket tartalmazó ezüstkolloid színe víztiszta, nem felhős vagy opálos, és soha nem ülepedik le. Rendelkezem több mind 20 éve gyártott ezüst kolloiddal, és a mai napig megfelelő. 
Fontos: ez a leírás/meghatározás az ezüstkolloidokra vonatkozik, nem ezüst oldatokra vagy egyéb ezüst megoldásokra!
Sajnos az interneten az ezüst-oldatot is ezüst-kolloidnak definiálnak/írnak, ami természetesen megtévesztő és hibás. Többsége a fellelhető, hibásan ezüstkolloidnak nevezet termékek, ezüsttartalmuk 0.01-0.1 mg között van.


ezustkolloid sinusprocess
Az ember a Sinus-Technology márka mögött.

Boros István

Developer

TámogatásSzakértő kollegáink készségesen és díjmentesen segítenek a használat során felmerülő problémák megoldásában. Minden bizonnyal Ön is járt már úgy, hogy egy felmerülő hibaüzenet esetén nem tudott mihez kezdeni, vagy hirtelen nem jutott eszébe, hogy egy hasznos funkciót hol talál a programban, vagy egyes információkat mely kimutatásokban követhet nyomon. Hasonló esetekben Ön bátran fordulhat kollegáinkhoz, akik szívesen segítenek.


KüldetésünkTöbb mint két évtizede, olyan minőségi kolloid készítő készülék (Sinus-Technology Sinus-Nanokolloid-Generátor) fejlesztésén dolgozunk szenvedélyesen, melyek lehetővé teszik az emberek számára a valódi egészség élményét. Mérnöki munkával, precíziós technológiával és elkötelezettségünkkel azon dolgozunk, hogy egyéni szolgáltatásainkkal túlszárnyalhassuk ügyfeleink igényeit. Célunk, hogy minden nap extra értéket adjunk partnereinknek.


KapcsolatSINUS-TECHNOLOGY
Magyarország
Fejér Megye
Cím: 8154 Polgárdi, Somlyói út 7/2
Tel: 36 22 412 510
Email: magnetotherapy@t-online.hu
Web: www.magnetotherapy.hu
Web: www.nanokolloid.hu
Web: www.sinustechnology.com

 

36 22 412 510


 

magnetotherapy@t-online.hu


 

Hungary 8154 Polgárdi, Somlyói út 7/2